eFootball 2024, sonunda oyun severlerle buluştu ve PC, Xbox, PlayStation ve Windows platformları için piyasaya sürüldü. KONAMİ tarafından geliştirilen bu oyun, çıkışının ilk gününden itibaren büyük ilgi gördü. Oyunun en çok merak edilen konularından biri de minimum ve önerilen sistem gereksinimleri oldu.
eFootball 2024’ün minimum sistem gereksinimleri şu şekilde: 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir. Windows 10 veya Windows 11 (64-bit) işletim sistemine sahip olmalısınız. İşlemci tarafında Intel Core i5-2300 veya AMD FX-4350 bulunmalı. Bellek olarak en az 8 GB RAM gereklidir. Ekran kartı olarak GeForce GTX 660 Ti veya Radeon HD 7790 GPU tercih edilmelidir. Ayrıca genişbant internet bağlantısına ve en az 50 GB boş depolama alanına ihtiyaç duyulmaktadır.
Önerilen sistem gereksinimlerine bakıldığında ise aşağıdaki bileşenlere ihtiyaç duyulmaktadır: 64-bit işlemci ve işletim sistemi, Windows 10 veya Windows 11 (64-bit), Intel Core i5-7600 veya AMD Ryzen 5 1600 işlemci, en az 8 GB RAM, GeForce GTX 1060 veya AMD Radeon RX 590 ekran kartı, genişbant internet bağlantısı ve en az 50 GB boş depolama alanı.
Genel olarak, eFootball 2024 oyunu için minimum sistem gereksinimleri karşılayan bir bilgisayarda oyunu oynayabilirsiniz fakat daha iyi performans ve grafikler için önerilen sistem gereksinimlerini karşılayan bir bilgisayar tercih etmeniz daha iyi olacaktır. Oyunun keyifli ve sorunsuz bir şekilde oynanabilmesi için sistem gereksinimlerine dikkat etmek önemlidir.